miercuri, 16 noiembrie 2016

Lansare de carte inedită la Biblioteca Pietrari



Mâine, 17.11.2016, orele 13, la Biblioteca Pietrari va avea loc o adevărată premieră, un eveniment inedit inițiat de către Fundația Progress București, respectiv lansarea prin Skype a cărții pentru copii intitulată ”Cartea Curajului”, autor Adina Rosseti, volum apărut la Editura Curtea Veche Publishing. La lansare sunt invitați copii, părinți și cadre didactice din Pietrari care se vor putea întâlni virtual cu Adina Rosetti (autoare), Alexia Udriște (ilustratoare), Alfred Borcan (Piraeus Bank), Marian Râlea (actor), Eugen Belivac (profesor), Ioana Chicet-Macoveiciuc (printesaurbana.ro), Keren Rosner (psiholog).
Evenimentul va fi  prima lansare națională de carte organizată simultan în peste 15 biblioteci din țară, printre care se numără și biblioteca noastră, unde cititorii pot asista prin transmisiune live la lectura publică a poveștilor cuprinse în acest volum.  Lansarea va avea loc la standul Curtea Veche Publishing în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, ce se desfășoară în perioada 16-20 noiembrie, la Romexpo .



“Cartea curajului” adună zece povești pentru copii, având la bază întâmplări reale înscrise în aplicația online “Culegătorii de Curaj”. Sprijinit de Piraeus Bank România și comunitatea Curaj România, proiectul i-a îndemnat pe oameni să scrie poveștile celor care îi inspiră în viața lor de zi cu zi și au inițiative frumoase, ghidați de adevăratele valori ce merită redescoperite. Ca urmare a acestui inedit eveniment biblioteca va primi și trei volume din noua carte apărută, donație  Fundației Progress.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu