marți, 12 aprilie 2016

Lansarea Clubului de VORBIRE ÎN PUBLIC în bibliotecile din județul Vâlcea

Speakers’ Arena şi România EduCaB lansează „Clubul de VORBIRE ÎN PUBLIC” în bibliotecile publice din judeţul Vâlcea. Primul eveniment are loc la Biblioteca Publică din Pietrari, în data de 16 aprilie 2016, de la ora 11:00. 
Speakers’ Arena este un concept dezvoltat de Răzvan Daba, iar timp de 6 ani a fost creată cea mai mare comunitate a vorbitorilor în public din România. Baza acestei comunități au fost întâlnirile Speakers’Arena, la care au participat câteva mii de oameni. 


Vorbitul în public este înspăimântător pentru majoritatea oamenilor, însă pentru unii dintre noi poate fi plăcut și ușor. Așa că, indiferent dacă te simți excelent în fața unui public sau te sperie doar gândul, la întâlnirile Speakers’ Arena o să ai ocazia să:
• Vorbești despre o pasiune și să îi inspiri pe alții;
• Primești feedback la speech-ul tău;
• Asculți oameni pasionați vorbind despre ceea ce iubesc;
• Întâlnești oameni excepționali;
• Intri în contact cu multe idei noi.
Pe 16 aprilie la Biblioteca Pietrari veți putea participa la prima întâlnire Speakers’Arena din județul Vâlcea la care sunteți invitați, dragi bibliotecari. Aceste întâlniri pot avea loc și la dumneavoastră în bibliotecă, nu trebuie decât să ne scrieți un mail pe adresa razvan.daba@ipsos.com.
Această primă întâlnire va fi facilitată de creatorul Speakers’ Arena, Răzvan Daba și face parte din proiectul EduCab prin care susținem 626 de biblioteci din nouă județe din România.
Vă așteptăm să aveți o experiență excepțională, într-un mediu relaxat în care oamenii împărtășesc pasiunile sub forma unui speech.

Cu drag,
Echipa EduCab

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu